Event support

Jeroen makes it: Event support!

Zoek je een praktische aanpakker om (een gedeelte van) je festival of evenement in goede banen te leiden? Dan moet je bij Jeroen zijn!

Volledige technische productie en event management behoort daar zeker bij! In de aanloopfase het verzorgen van de terreintekening, en begeleiden van het vergunningstraject. Alles regelen wat er ook maar te zien is op een festival terrein, van po

Een terreintekening maken of het podium opzetten, transport van materieel of het aanvragen van vergunningen, licht/geluid/stroom/water regelen of een decor bouwen; Jeroen draait er zijn handen niet voor om. Hij zet zijn kennis en ervaring –opgedaan bij bijvoorbeeld SPIJS! Foodfestival, Zomerparkfeest, Poppodium Grenswerk en Eurosonic Noorderslag- graag in voor jouw festival of evenement!

Ook deelprojecten zijn aan Jeroen wel besteed. Hij neemt je bijvoorbeeld de volledige technische productie uit handen, zorgt voor een compleet 'cashless' festival of regelt dat plastic bekers worden vervangen voor hardcups omwille van het milieu.

Dus voor ondersteuning bij het organiseren van je festival? 

Onze referenties