Flightcases

Jeroen makes it: Flightcases!

Als je al jarenlang werkzaamheden verricht voor evenementen, festivals en podia, dan heb je heel wat kostbare en delicate apparatuur in je handen gehad. Uit de praktijk weet je dus ook dondersgoed dat deze apparatuur een goede én praktische bescherming verdienen. 

Kwaliteit en duurzaamheid staat voorop bij al het werk dat Jeroen aflevert. Die zaken zijn een hoofd vereiste voor een goede flightcase, dus voor Jeroen dé reden om zelf aan de slag te gaan met deze producten. 

Door zijn ervaring in evenementen en kennis over houtbewerking te combineren, maakt hij stevige en duurzame flightcases. Hard aan de buitenkant, zacht aan de binnenkant. Gemaakt met vakmanschap en van de beste kwalitatieve materialen, zijn het kisten die lang meegaan, tegen een stootje kunnen en zelfs tijdens een intensieve tour met gemak blijven functioneren. Elke flightcase is maatwerk; kleur, formaat, sluiting en inrichting worden naar wens van de klant gemaakt. 

Bij Jeroen makes it is alles mogelijk!

Dus heb je een functionele, stevige en praktische flightcase nodig voor je kostbare spullen? Neem gerust vrijblijvend contact op.


Een impressie van reeds gemaakte flightcases